Дейностите през 2018 г.

post-image

Дейности 2018 г.

1.            Индивидуални часове по рехабилитация на слуха и говора и подпомагане в учебния процес – 20 учебни часа на човек.

2.            Помощ в учебния процес на студенти за подготовка за явяване на изпити и помощ от сурдопедагог и/или жестомимичен преводач при провеждане консултации, изпити и стажове на зрелостници, кандидат-студенти и студенти – до 40 часа на човек. Желаещите имат въжможност да се обърнат към нашите консултанти, като предварително направат своята заявка.

3.            Индивидуални обучителни курсове за деца и младежи на стойност до 160 лв., като сумата се изплаща еднократно за цялата година. след представена фактура.

Фактурите се изплащат до 30 октомври!

4.            Продължават консултациите по общообразователните предмети – български език, английски език и математика в Центровете в гр. София.и гр. Пловдив.

5.            Психологическа помощ за родители и деца – желаещите за индивидуални консултации да направят своята заявка в офиса на АРДУС.

6.            Продължават заниманията по плуване и карате – желаещите да се включат към групите да се обадят в Центровете в гр. София и гр. Пловдив.

7.            Подпомагане на семействата за закупуване на батерии за КИС – помощта е на стойност 72 лв. за цялата година, като сумата се изплаща след представяне на фактура с попълнени данни на АРДУС и получател името на лицето с увреден слух. Срок за изплащане – 30 октомври!

8.            Учебни пособия – Учебни пособия – ученици и студенти с увреден слух имат възможност да закупят учебни пособия в размер:

– от 1-ви до 6-ти клас – 30 лв.;

– от 7-ти до 12-ти клас – 50 лв.;

– студенти и кабинети за рехабилитация – 50 лв.

Помощта е еднократна за цялата година, като сумата се изплаща след представяне на фактура. Срок за изплащане – 30 октомври!

Данни за фактура:

Сдружение „АРДУС“

ЕИК 121271098

/не е рег. по ДДС/

гр. София, ул. „Иван Денкоглу“ № 12-14

МОЛ: Мария Кръстева

получател – името на детето/ ученика/ студента/ рехабилитатора

Телефон за заявка и информация:

02/987 26 46 , 0886551759 – М. Кръстева – гр. София

и 0882640878 – М. Гъркова – гр. Пловдив