Сърф училище „Акаша” в Приморско

367_35067486_795754810635854_7327830350099382272_o

 Здравейте! 

По време на морския рехабилитационен лагер в Приморско имаме възможност да проведем адаптирани занимания по ветроходни спортове (уиндсърф, SUP, каяк, и модификации подходящи за начинаещи и хора със специални потребности). Трима инструктори от сърф училище „Акаша” (@Akasha surf school) ще са на разположение да покажат начални умения за начинаещи или да асистират на по-напреднали деца и младежи от групата на АРДУС, както и на техните придружители. Срещу 35 лв., което е представлява 70 % отстъпка от редовната цена, Акаша сърф ще проведат обучение от 2 часа по 60 мин. на дете/младеж, като към това се включва и цялостното оборудване и при необходимост и неопренов костюм. 
За тези, които са неуверени или не са сигурни, че ветроходните спортове са подходящи за тях, това е чудесна възможност да изпробват способностите и куража си в еднократно занимание. А, за любителите на водните предизвикателства – шанс да заменят обичайния плаж с вълнуващо преживяване в рамките на 2-3 или повече от лагерните дни.
@Aksha surf school имат вече двугодишен опит в обучение на деца и младежи със специални потребности и се ползват с авторитет на последователни застъпници на значими социални каузи. Повече за тях можете да научите и от страницита им: https://akashasurf.com 
Молим, желаещите да имат предвид, че таксата за сърф-училището е за сметка на участниците и следва да предвидят този разход. Тези, които проявяват интерес да се възползват от офертата, да заявят това чрез съобщение или обаждане в офиса на АРДУС, за да дадат възможност за предварителна организация на обучението.