НОВА СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА АРДУС И MEO TV

70_meo

УС на АРДУС уведомява своите членове, че от м. октомври 2010г. АРДУС е партньор на MEO TV в реализирането на амбициозен проект, свързан с достъпността на хората с увреден слух до различни медийни продукти, български игрални и документални филми

MEO TVе амбициозен младежки проект на iF STUDIO. Съкратено от Media Entertainment Online, в буквален превод Медийно Развлечение онлайн е интернет телевизионен канал със собствена програма.

Съвместно с АРДУС, MEO TV  разработва своята програма, така че тя да бъде разбираема и достъпна за хора с увреден слух. Всяко видео има опция при нужда зрителят да пуска субтитри на Български език

Интернет телевизията дава възможността на зрителите да съставят своя собствена програма, като изберат предаванията, които искат да гледат. Бързо и лесно може да се направи плейлист, който да се свали на портативно устройство и да се гледа когато и където пожелаете.

Посетете сайта на  MEO TV , за да научите повече.

Ако имате предложения за нови предавания, имате въпроси или просто искате да споделите нещо по темата, не се колебайте да се свържете с нас или с екипа на MEO TV.

Новият e-mail na ARDUS e: info@ardusbg.com